Corso sugli standard igienici minimiTečaj higijenskom minimuma

Tečaj higijenskog minimuma

  • O načinu stjecanja osnovnog znanja o zdravstvenoj ispravnosti namirnica i osobnoj higijeni osoba koje rade u proizvodnji i prometu namirnica.

Tečajevi se održavaju po osnovnom i proširenom programu.

  • Tečaj po osnovnom programu pohađaju osobe koje rade s hranom prije početka rada.
  • Tečaj po proširenom programu pohađaju osobe koje su završile škole trgovačkog ili ugostiteljskog usmjerenja (nakon 2 godine od završetka školovanja) ili nakon završenog tečaja po osnovnom programu svake četiri godine.

Cijena tečaja

  • po osnovnog programu: 276,00 kn (bez PDV-a)
  • po proširenom programu: 345,00 kn (bez PDV-a)

Prijava polaznika tečaja

  • isprintati formulare

Za sve informacije i prijavu obratite se Službi za epidemiologiju u Puli (tel. 052/529-049, 529-050), Umagu (052/721-141), Poreču (052/434-909), Rovinju (052/841-655), Pazinu (052/624-943), Labinu (052/858-014) i Buzetu (052/663-545).

Prijava_djelatnika_za_pohađanje_tečaja_higijenskog_minimuma.pdf

Preuzmite ovdje prijavu za tečaj higijenskog minimuma

92 K