DP Dokumentirani postupci
- HACCP plan
- Plan obuke zaposlenika
- Plan čišćenja, pranja i dezinfekcije
- Plan internih i externih audita
- Plan uzorkovanja gotovih proizvoda, vode za piće i utvrđivanje mikrobiološke čistoće (brisevi)
- ........
Z Zapisi
- Zapisi o obuci zaposlenika
- Zapisi o provjeri znanja zaposlenika
- Zapis o odgovornim osobama u HACCP sustavu
- ........
OB Obrasci
- Evidencija čišćenja, pranja i dezinfekcije
- Evidencija prijema hrane/sirovina
- Temperaturne liste
- Evidencija monitoringa nad kritičnim kontrolnim točkama
- Evidencija provedbe korektivnih mjera nad kritičnim kontrolnim točkama
- Evidencija umjeravanja i servisiranja opreme, uređaja i instrumenata
- Evidencija prisustva glodavaca, žohara i ostalih štetočina
- Evidencija pojave kvara i njihovog otklanjanja na opremi, uređajima i instrumentima
- Evidencija otpisa hrane / proizvoda
- Evidencija o higijenskom ponašanju zaposlenika
- Dozvola ulaska u kuhinjske prostore
- Individualna izjava zaposlenika o znakovima bolesti
- Evidencija internih i externih audita
- ......