HACCP dokumentacijaHACCP dokumentacija

DP Dokumentirani postupci

  • HACCP plan
  • Plan obuke zaposlenika
  • Plan čišćenja, pranja i dezinfekcije
  • Plan internih i externih audita
  • Plan uzorkovanja gotovih proizvoda, vode za piće i utvrđivanje mikrobiološke čistoće (brisevi)
  • ........

Z Zapisi

  • Zapisi o obuci zaposlenika
  • Zapisi o provjeri znanja zaposlenika
  • Zapis o odgovornim osobama u  HACCP sustavu
  • ........

OB Obrasci

  • Evidencija čišćenja, pranja i dezinfekcije
  • Evidencija prijema hrane/sirovina
  • Temperaturne liste
  • Evidencija monitoringa nad kritičnim kontrolnim točkama
  • Evidencija provedbe korektivnih mjera nad kritičnim kontrolnim točkama
  • Evidencija umjeravanja i servisiranja opreme, uređaja i instrumenata
  • Evidencija prisustva glodavaca, žohara i ostalih štetočina
  • Evidencija pojave kvara i njihovog otklanjanja na opremi, uređajima i instrumentima
  • Evidencija otpisa hrane / proizvoda
  • Evidencija o higijenskom ponašanju zaposlenika
  • Dozvola ulaska u kuhinjske prostore
  • Individualna izjava zaposlenika o znakovima bolesti
  • Evidencija internih i externih audita
  • ......